Dit jaar is er een nauwe samenwerking met de Andelse ondernemers van ondernemersvereniging De Linden. Hielden zij voorheen hun eigen Aelse Beurs, dit jaar zijn ze duidelijk aanwezig op de Aelse Dag. Zij presenteren zich van 10:00- 17:00 uur op het parkeerterrein bij de Gereformeerde Kerk, wat voor de gelegenheid is omgedoopt in het Jos d’n bakkerplein. Een uitgelezen kans om in één oogopslag het aanbod van de Andelse ondernemers te bekijken.

 

Dit jaar is er een nauwe samenwerking met de Andelse ondernemers. Hielden zij voorheen hun eigen Aelse Beurs, dit jaar zijn ze duidelijk aanwezig op de Aelse Dag. Zij presenteren zich op het parkeerterrein bij de Gereformeerde Kerk, wat voor de gelegenheid is omgedoopt in het Jos d’n bakkerplein. Een uitgelezen kans om in één oogopslag het aanbod van de Andelse ondernemers te bekijken.