Braderie en jaarmarkt in Andel georganiseerd door het Andels Fanfare Corps

Auteur: admin (Pagina 1 van 2)

De Aelsedag zit er weer op!

De Aelsedag zit er voor dit jaar weer op, wij kijken met zeer veel trots terug op gisteren. Mooi weer, meer inschrijvingen dan vorig jaar, gezelligheid kortom top dag!

Iedereen die hieraan heeft bijgedragen om deze dag weer mogelijk te maken, bedankt!

Zomerse gezelligheid op de Aelse Dag

De Aelse Dag 2012 zit er weer op en er kan terug gekeken worden op een zeer geslaagde editie. Er was dan ook van alles te beleven: straattheater, rally auto’s, circus, kunstmarkt, ondernemersmarkt, ontzettend veel muziek en nog veel meer.

De Aelse Dag wordt elk jaar georganiseerd door de vrijwilligers van Andels Fanfare Corps met hulp van diverse sponsors. Zonder deze hulp was het evenement niet mogelijk geweest, dus vanaf deze plaats willen we iedereen nog eens hartelijk bedanken! Wie zijn onze sponsors?  klik hier voor het overzicht.

Nog eens terugkijken? De foto’s zijn hier te vinden.

Gevarieerd aanbod op de kunstmarkt

 

De kunstmarkt heeft dit jaar een groter aanbod dan ooit: maar liefst 23 kunstenaars zullen hun werk tentoonstellen. Het aanbod varieert van schilderkunst tot fotografie en keramiek. De meeste kunstenaars zijn afkomstig uit de regio, maar de kunstmarkt trekt ook deelnemers buiten het Land van Heusden en Altena en zelfs van buiten Noord-Brabant.

 

 

Lees verder

Aelse Beurs

Dit jaar is er een nauwe samenwerking met de Andelse ondernemers van ondernemersvereniging De Linden. Hielden zij voorheen hun eigen Aelse Beurs, dit jaar zijn ze duidelijk aanwezig op de Aelse Dag. Zij presenteren zich van 10:00- 17:00 uur op het parkeerterrein bij de Gereformeerde Kerk, wat voor de gelegenheid is omgedoopt in het Jos d’n bakkerplein. Een uitgelezen kans om in één oogopslag het aanbod van de Andelse ondernemers te bekijken.

 

Dit jaar is er een nauwe samenwerking met de Andelse ondernemers. Hielden zij voorheen hun eigen Aelse Beurs, dit jaar zijn ze duidelijk aanwezig op de Aelse Dag. Zij presenteren zich op het parkeerterrein bij de Gereformeerde Kerk, wat voor de gelegenheid is omgedoopt in het Jos d’n bakkerplein. Een uitgelezen kans om in één oogopslag het aanbod van de Andelse ondernemers te bekijken.

Rally Auto’s op de AELSE DAG

De legendarische BAC Rally klassementsproeven in het Land van Heusden en Altena en de Biesbosch zijn definitief terug in de Nederlandse rallysport. Op de Aelse Dag zijn alvast een aantal van deze rally wagens te bewonderen, zoals deze Rally wagen die we hebben kunnen zien tijdens de Dakar rally 2012.

Natuurlijk kunt u tijdens de Aelse Dag op 26 mei nog veel meer auto’s bewonderen.

                       
 

Meer foto’s vindt u hier.

 

Veka-Eurol-Auto Altena Rally 2012

Na meer dan 3 jaar vergaderen met de drie gemeentes uit het land van Altena, Provincie Noord Brabant en Brabantse Biesbosch zijn de geweldige BAC klassementsproeven, na 28 jaar, weer op de Nederlandse rallypaden gezet.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2012 vindt de Veka-Eurol-Auto Altena Rally 2012 plaats. In totaal worden de rijders 165 km klassementsproef kilometers voorgeschoteld. Gemeente Werkendam zal het kloppend hart gaan worden van de rally, met daarbij de Veka Group als centraal middelpunt.

In de Veka tentoonstellingshal, aan de haven in Werkendam, is de organisatie ondergebracht, met Start en Finish naast het hoofdkantoor van Veka. Daarom heen is het service terrein gesitueerd inclusief de technische keuring. Ook het in de vorm van een schip gegoten Cafe / Clubhuis van Veka, zal ter beschikking staan van de organisatie. Dit alles slechts op loopafstand. De inwoners van het land van Altena kijken al reikhalzend uit naar dit grootschalig evenement.

Bezoek voor informatie deze site.

Circus Pinilotta op de Aelse Dag

Hooggeëerd publiek, welkom bij Circus Pinilotta!

Circus Pinilotta team Pellikaan verzorgt diverse circus shows, waaronder jongleren, acrobatiek, één wieler act, hoelahoep en touwtjespringen. Kom op de Aelse Dag naar het plein bij de Romboutstoren. Hier wordt om half 11 en om half 1 een circusshow geven van anderhalf uur. Komt het zien, komt het zien. Iedereen is hier van harte welkom.

Workshop
Circus Pinilotta zal naast deze optredens ook nog twee workshops verzorgen. Deze zijn om kwart over 11 en kwart over 1 en ze zijn gratis!
Zorg dat je erbij bent!

Meer foto’s kun je hier vinden.

Tot zaterdag 26 mei 2012 bij Circus Pinilotta team Pellikaan.

« Oudere berichten

© 2024 Aelse Dag

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑