De legendarische BAC Rally klassementsproeven in het Land van Heusden en Altena en de Biesbosch zijn definitief terug in de Nederlandse rallysport. Op de Aelse Dag zijn alvast een aantal van deze rally wagens te bewonderen, zoals deze Rally wagen die we hebben kunnen zien tijdens de Dakar rally 2012.

Natuurlijk kunt u tijdens de Aelse Dag op 26 mei nog veel meer auto’s bewonderen.

                       
 

Meer foto’s vindt u hier.

 

Veka-Eurol-Auto Altena Rally 2012

Na meer dan 3 jaar vergaderen met de drie gemeentes uit het land van Altena, Provincie Noord Brabant en Brabantse Biesbosch zijn de geweldige BAC klassementsproeven, na 28 jaar, weer op de Nederlandse rallypaden gezet.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2012 vindt de Veka-Eurol-Auto Altena Rally 2012 plaats. In totaal worden de rijders 165 km klassementsproef kilometers voorgeschoteld. Gemeente Werkendam zal het kloppend hart gaan worden van de rally, met daarbij de Veka Group als centraal middelpunt.

In de Veka tentoonstellingshal, aan de haven in Werkendam, is de organisatie ondergebracht, met Start en Finish naast het hoofdkantoor van Veka. Daarom heen is het service terrein gesitueerd inclusief de technische keuring. Ook het in de vorm van een schip gegoten Cafe / Clubhuis van Veka, zal ter beschikking staan van de organisatie. Dit alles slechts op loopafstand. De inwoners van het land van Altena kijken al reikhalzend uit naar dit grootschalig evenement.

Bezoek voor informatie deze site.