Nieuw op de Aelse Dag

Nieuw op de Aelse Dag. Het blauwe kerkje van 10.000 lucifer? – Prachtige (oude) foto’s van Andel? – De ‘Titanic’ in een fles?

Verzamelaars opgelet!

Bent u een hobbyist, schilder, knutselaar, handwerker, fotograaf of een verzamelaar? Het maakt niet uit wat u verzamelt of maakt, of het gaat om speelgoed, foto’s, handwerkjes, schilderijen, kroonkurken [...]

Inschrijving Warenmarkt 2014

Zaterdag voor Pinksteren bruist Andel. Tijdens de Aelse Dag kan men rondom de Romboutstoren en de omliggende straten genieten van straattheater en muziek. Er is een warenmarkt en een kinderrommel-markt.

Voor informatie over de warenmarkt kunt u contact opnemen met

marktmeester[at]aelsedag.nl of download Inschrijfformulier & voorwaarden 2014 .

Zomerse gezelligheid op de Aelse Dag

De Aelse Dag 2012 zit er weer op en er kan terug gekeken worden op een zeer geslaagde editie. Er was dan ook van alles te beleven: straattheater, rally auto’s, circus, kunstmarkt, ondernemersmarkt, ontzettend veel muziek en nog veel meer.

De Aelse Dag wordt elk jaar georganiseerd door de vrijwilligers van Andels Fanfare Corps met [...]

Aelse Beurs

Dit jaar is er een nauwe samenwerking met de Andelse ondernemers van ondernemersvereniging De Linden. Hielden zij voorheen hun eigen Aelse Beurs, dit jaar zijn ze duidelijk aanwezig op de Aelse Dag. Zij presenteren zich van 10:00- 17:00 uur op het parkeerterrein bij de Gereformeerde Kerk, wat voor de gelegenheid is omgedoopt in het [...]

Eerste namen editie 2012 bekend

Het voorlopige programma van de 38ste editie van de Aelse Dag is gepubliceerd. Naast de vertrouwde programma onderdelen, zoals de jaarmarkt en de kunstmarkt, zijn er ook diverse nieuwe activiteiten toegevoegd, zoals een circusworkshop.

Bekijk het volledige programma.

Toe aan een voorjaars-schoonmaak?

Voor de rommelmarkt zijn we nog op zoek naar spullen. Heeft u spullen waar u vanaf wilt? U kunt ze inleveren bij Bas van Andel, Burg van der Schansstr 46. We kunnen geen meubels gebruiken, maar wel kleinere zaken zoals een stoeltje of een krukje.

[...]

Editie 2011

Editie 2011 van de Aelse Dag zal plaats vinden op zaterdag 11 juni in Andel rondom de Romboutstoren. Het programma zal spoedig bekend gemaakt via deze website.