Afm Live

Afm komt de gehele dag live uitzenden vanaf onze Aelsedag, kom een kijkje nemen…….

Kliko Show

De “mannen van de muziek”zijn Ad (Ad Den Haan) en Hannes (Hans Miesen). Beide gepokt en gemazeld, met de meest uiteenlopende muzieksoorten. Van Apres-ski party tot shlageravond, van bruiloft tot schoolfeest, hollandse avond, 70´s & 80`s, ze hebben alles al gedraaid, en elke avond is opnieuw een dolle boel. Zo kwamen we op het [...]

Koren

Het waardenburgs visserskoor en `t hemerts visserskoor, komen op onze dag een optreden verzorgen.

 

Datum 2016

Schrijf in uw agenda 14 mei 2016 de 41st. Aelse Dag te Andel.

Kranten uit de regio 2015

Bedankt

Graag willen wij alle leden / vrijwilligers / sponsoren hartelijk danken voor hem of haar medewerking, zonder jullie geen Aelse Dag, bedankt.

Multimedia

Foto`s en filmpjes van de editie 2015, deze zijn mede mogelijk gemaakt door Joop Lankhaar ( genderen digitaal )deze kunt u vinden onder foto`s en kijk op you-tube, aelsedag 2015.

 

40st. editie 23 mei 2015

Het was afgelopen zaterdag een fantastische 40ste editie van de Aelse Dag!!

Dit begon in de ochtend op de rommelmarkt waar veel kinderen waren om tweedehands speelgoed en dergelijke te kopen, en te verkopen. De markt was daarna ook weer goed gevuld met zo’n honderd kramen met alles wat je maar kunt bedenken.

Ook werden [...]

Poppenkast Jan Klaassen

Rondom het Jan Klaassen huis is er vanaf 11.00 uur tot 15.30 uur, diversen poppenkast voorstellingen.

Straattheater

Ook weer op onze Aelsedag is het straattheater, u kunt weer diversen typetjes tegen komen, waarvan u denkt klopt dit of niet………………