Braderie en jaarmarkt in Andel georganiseerd door het Andels Fanfare Corps

Maand: april 2016

Andels`s got Talent

Dit jaar met de Aelse dag op 14 Mei wil ik iets doen voor de muzikale kids van AFC in Andel!
Pannekoeken bakken en een open podium voor kinderen die iets willen… laten zien om een studio opname te “verdienen” voor het AFC Jeugdorkest. Dus zoek ik sponsors (voor meel, melk en eieren) én.. kinderen, groepjes die op het open podium hun muziek, dans of toneel willen laten zien.
Wil je sponseren of optreden op het podium14 Mei? stuur me een berichtje w_leusden@hotmail.com

Veteranendag

11133

Regionale Veteranendag Land van Heusden en Altena 2016

Kom en ontmoet de veteranen in uw regio!!!

Hierbij nodigen wij iedereen uit, om eens een kijkje te nemen op onze veteranen dag in het Land van Heusden en Altena, en kennis te maken met de veteranen uit u regio!!!

Dit keer vindt ons evenement plaats op zaterdag 14 mei 2016, op het terrein van, en tevens gekoppeld aan de Aelse Dag te Andel.

Ook dit jaar hebben de drie veteranenvrijwilligers er weer alles aan gedaan om er een mooie dag van te maken.

Er zullen diverse militairen voertuigen te bewonderen zijn en er zal wederom een keukengroep aanwezig zijn, die ter plekke een uitgebreide “blauwe hap” zal bereiden, ook zal er een flyby zijn van een historisch vliegtuig.

Programma:

De veteranen en de gasten worden om 11.00 uur ontvangen in “De Notenhoff” in Andel. Onder het genot van een kop worden de mensen welkom geheten. Daarna is er rond twaalf uur een officiële plechtigheid bij de muziekkiosk, met onder andere een minuut stilte om de gevallenen te eren.

Gedurende de middag zijn de veteranen, met hun voertuigen aanwezig op het terrein bij de Romboutstoren en kunt u een praatje met hen maken en vragen stellen.

Aan het einde van de middag wordt er een echte zogenaamd ‘blauwe hap’ bereid in de veldkeuken. Om 18.00 uur is de officiële afsluiting van de veteranendag.

Ontmoet de veteranen op zaterdag 14 mei 2016 op de Aelse Dag in Andel.

De organisatie:
De Veteranenvrijwilligers
Veteranendag Land van Heusden en Altena

Ballonvlucht

36

Op onze dag zaterdag 14 mei, maakt u kans op één van de twee ballonvluchten, deze worden aangeboden door de Koninklijke Luchtmacht, dit in het kader van Veteranen dag.

 

Regionale Veteranendag Land van Heusden en Altena 2016

Kom en ontmoet de veteranen in uw regio!!!

© 2023 Aelse Dag

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑