Braderie en jaarmarkt in Andel georganiseerd door het Andels Fanfare Corps

Maand: november 2015

Kliko Disco Show

Afbeeldingsresultaat voor kliko show

De “mannen van de muziek”zijn Ad (Ad Den Haan) en Hannes (Hans Miesen). Beide gepokt en gemazeld, met de meest uiteenlopende muzieksoorten. Van Apres-ski party tot shlageravond, van bruiloft tot schoolfeest, hollandse avond, 70´s & 80`s, ze hebben alles al gedraaid, en elke avond is opnieuw een dolle boel. Zo kwamen we op het thema Kliko-disco-show. Een combinatie van dat alles, met noeste verkleedpartijen van de dj´s (en vaak ook de gasten), rare spellen tussendoor (indien u dat wenst) en een presentatie die u nog lang zal bijblijven! Niets is te gek en alles kan! U bent dus gewaarschuwd!

Geen gewone show, geen interessante yuppies met hoofdtelefoons, wij passen ons letterlijk en figuurlijk aan de muziek aan. Draaien we een rock/plaatje? Steken wij ons in passende outfit, met lang haar en een lang lederen jack. Fransje Bauer? Strak in het pak met gouden ketting. Back to the 70´s? Compleet met roes-blouse en grote bril, incl. gitaar. Robbie Williams? Komt ook langs, evenals de Blues-Brothers en Freddy Mercury. Ook vele andere nummers worden in passende kledij gepresenteerd. Succes gegarandeerd! Indien u dit te bont wordt, kunnen we de fun-koffers uiteraard ook thuis laten en een gewone show draaien, of aansluiten op uw thema!!!

Live Muziek

naamloos24 23 21 18 22

 

Time out Brazzband, Waardenburgs Visserskoor, `t Hemerts Visserskoor, Nederpopkoor A27, Hofkapel Nooit Gedagt en het Andels Fanfare Corps live muziek op de Aelsedag.

 

 

 

Karrewiets

 

Afbeeldingsresultaat voor karrewiets

Deze Karrewiets kan al rijdend over uw evenement de live-muziek verzorgen. Op het karretje zijn allerlei instrumenten bevestigd zoals een contrabas, draaiorgel, piano, drumstel, accordeon en ga zo maar door. Een enorme eye-catcher op uw feestterrein! De bestuurder zingt en speelt een leuk populair feel good repertoire met de leukste liedjes uit de Top-2000. Allemaal bekende popclassics voor een brede doelgroep.

© 2023 Aelse Dag

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑