Braderie en jaarmarkt in Andel georganiseerd door het Andels Fanfare Corps

Maand: mei 2015

Multimedia

Foto`s en filmpjes van de editie 2015, deze zijn mede mogelijk gemaakt door Joop Lankhaar ( genderen digitaal )deze kunt u vinden onder foto`s en kijk op you-tube, aelsedag 2015.

 

Afbeeldingsresultaat voor foto`s maken

40st. editie 23 mei 2015

Het was afgelopen zaterdag een fantastische 40ste editie van de Aelse Dag!!

Dit begon in de ochtend op de rommelmarkt waar veel kinderen waren om tweedehands speelgoed en dergelijke te kopen, en te verkopen. De markt was daarna ook weer goed gevuld met zo’n honderd kramen met alles wat je maar kunt bedenken.

Ook werden er hele leuke activiteiten gehouden zoals het klokwerpen voor kinderen en was er verschillend entertainment te vinden zoals de Dixielandband ALACARTE en een …onhandige marktbezoeker van “Theater zonder blabla”. Daarnaast was er nog een leuke demonstratie van Radiografisch Bestuurbare Modelbouw Trucks te zien.

Ook AFC had een kraampje op de markt, daarbij hadden wij verschillende speeltjes gekregen van Arnoud Verwiel, waarvoor dank!!

Deze geweldige dag werd afgesloten met een optreden van het grootorkest samen met het Andels koor “Van Alles Wâ”. Het feest ging tot in de late uurtjes door met DJ Corné.

Al met een zeer geslaagde dag, wij van AFC hopen u snel weer te zien!!

Graag willen wij alle, Leden / vrijwilligers / sponsoren ed… hartelijk danken voor hem of haar inzet op en rondom deze dag, zonder jullie geen Aelse Dag.

Tot ziens op 14 mei 2016, de 41st. Aelse dag te Andel.

40st. Aelsedag

40st. Aelsedag is op zaterdag 23 mei 2015 te Andel, kom naar deze dag en geniet van wat er te koop/te zien en te beleven is en dit voor maar 1 euro.

Tot ziens op 23 mei in Ael ( Andel )

Afbeeldingsresultaat voor tot ziens

© 2023 Aelse Dag

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑