Braderie en jaarmarkt in Andel georganiseerd door het Andels Fanfare Corps

Maand: mei 2012

Zomerse gezelligheid op de Aelse Dag

De Aelse Dag 2012 zit er weer op en er kan terug gekeken worden op een zeer geslaagde editie. Er was dan ook van alles te beleven: straattheater, rally auto’s, circus, kunstmarkt, ondernemersmarkt, ontzettend veel muziek en nog veel meer.

De Aelse Dag wordt elk jaar georganiseerd door de vrijwilligers van Andels Fanfare Corps met hulp van diverse sponsors. Zonder deze hulp was het evenement niet mogelijk geweest, dus vanaf deze plaats willen we iedereen nog eens hartelijk bedanken! Wie zijn onze sponsors?  klik hier voor het overzicht.

Nog eens terugkijken? De foto’s zijn hier te vinden.

Gevarieerd aanbod op de kunstmarkt

 

De kunstmarkt heeft dit jaar een groter aanbod dan ooit: maar liefst 23 kunstenaars zullen hun werk tentoonstellen. Het aanbod varieert van schilderkunst tot fotografie en keramiek. De meeste kunstenaars zijn afkomstig uit de regio, maar de kunstmarkt trekt ook deelnemers buiten het Land van Heusden en Altena en zelfs van buiten Noord-Brabant.

 

 

Lees verder

Aelse Beurs

Dit jaar is er een nauwe samenwerking met de Andelse ondernemers van ondernemersvereniging De Linden. Hielden zij voorheen hun eigen Aelse Beurs, dit jaar zijn ze duidelijk aanwezig op de Aelse Dag. Zij presenteren zich van 10:00- 17:00 uur op het parkeerterrein bij de Gereformeerde Kerk, wat voor de gelegenheid is omgedoopt in het Jos d’n bakkerplein. Een uitgelezen kans om in één oogopslag het aanbod van de Andelse ondernemers te bekijken.

 

Dit jaar is er een nauwe samenwerking met de Andelse ondernemers. Hielden zij voorheen hun eigen Aelse Beurs, dit jaar zijn ze duidelijk aanwezig op de Aelse Dag. Zij presenteren zich op het parkeerterrein bij de Gereformeerde Kerk, wat voor de gelegenheid is omgedoopt in het Jos d’n bakkerplein. Een uitgelezen kans om in één oogopslag het aanbod van de Andelse ondernemers te bekijken.

© 2023 Aelse Dag

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑