Categorie├źn

Gevarieerd aanbod Kunstmarkt 2013

De kunstmarkt heeft ook dit jaar weer een groot aanbod : ruim 20 kunstenaars zullen hun werk tentoonstellen. Het aanbod varieert van schilderkunst tot fotografie van keramiek tot digiportret. De meeste kunstenaars zijn afkomstig uit de regio, maar de kunstmarkt trekt ook deelnemers buiten het Land van Heusden en Altena en zelfs van buiten Noord-Brabant.

[…]

Inschrijving Kunstmarkt 2013

AANBOD VOOR KUNSTENAARS

 

Zaterdag voor Pinksteren bruist Andel. Tijdens de Aelse Dag kan men rondom de Romboutstoren en de omliggende straten genieten van straattheater en muziek. Er is een warenmarkt, kinderrommel-markt en een kunstmarkt.

Het doel van deze kunstmarkt is om het publiek in een ongedwongen sfeer te laten kennismaken met allerlei disciplines in […]

Gevarieerd aanbod op de kunstmarkt

 

De kunstmarkt heeft dit jaar een groter aanbod dan ooit: maar liefst 23 kunstenaars zullen hun werk tentoonstellen. Het aanbod varieert van schilderkunst tot fotografie en keramiek. De meeste kunstenaars zijn afkomstig uit de regio, maar de kunstmarkt trekt ook deelnemers buiten het Land van Heusden en Altena en zelfs van buiten Noord-Brabant.

[…]